snaipin up indiapin up1win casino1win slotmostbet casinopinup indialuckyjet1win aviatorpin up kzmostbetmostbet casinomosbetpinupmostbetpin up casino4rabetlucky jet onlinemosbet kzmostbet aviator login1 win kz4r betpin up az1win1winpin up bettingparimatchpinup casinopin upmostbetlucky jetmosbet1 вин авиатор1win casino1win yükləlucky jet casinomostbet casino4rabetpin upmosbet casino1win cassinosnai casinoaviatorlucky jetmostbet4rabet bd1vinmostbet casinoaviatorparimatchonewin casinomostbet1win aviator1win apostas
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydınlatma Metni

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (Kanun olarak anılacaktır) 10. maddesine göre; kişisel verilerin elde edilmesi sırasında veri sorumluları veya yetkilendirdiği kişilerce, ilgili kişilerin (verisi işlenen gerçek kişiler) bilgilendirilmesi gerekmektedir. Bu kapsamda:

Vonart Markalama ve Yazılım Hiz.Ltd.Şti, veri sorumlusu sıfatıyla kişisel verilerinizi (ad, soyad, imza, TC kimlik numarası, adres, telefon numarası) işlemektedir.

Kişisel verileriniz; etkinlik yönetimi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi, iş süreçlerinin yürütülmesi ve denetimi amacıyla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz saklama ve arşiv faaliyetlerinin yerine getirilmesi ve yedekleme servislerinin kullanılması, iş süreçlerinin yürütülmesi amacıyla yeterli güvenlik önlemleri alınarak iş ortaklarına ve sponsorluk faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla sponsorlarımıza aktarılabilmektedir.

Kişisel verileriniz iş süreçlerinin yürütülmesi, saklama ve arşiv faaliyetlerinin yerine getirilmesi amacıyla kullandığımız yazılımların veri merkezlerinin yurt dışında olması sebebiyle yurt dışına aktarılmaktadır.

Kişisel verileriniz elektronik ortam ve telefon aracılığıyla toplanmaktadır. Verilerinizi işlememizin hukuki sebebi Vonart Markalama ve Yazılım Hiz.Ltd.Şti ile aranızda kurulan sözleşmenin ifası, yasal dayanağı ise 6698 s. Kanundur.

İlgili kişi (kişisel verisi işlenen gerçek kişi) olarak Kanunun 11 inci maddesinde sayılan haklarınız şunlardır:

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Düzeltme, silme ve yok etme işlemlerinin, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme. info@vonartcreative.comadresinden bize ulaşarak başvuruda bulunabilirsiniz.